Utorak, 20. 10. 2015. u 11:22 , Piše: Mislav Nekić

Video koji će vas vratiti u dane kad je vaš pas bio štene, ali i...

Njegovo ime je Uschi, a video prikazuje kako psi brzo odrastaju. Sve vas koji imate odraslog psa vratit će u prošlost.Sjetit ćete se vremena dok je vaš pas bio beba

Njegovo ime je Uschi, a video prikazuje kako psi brzo odrastaju. Sve vas koji imate odraslog psa vratit će u prošlost.

Ispunite upitnik i saznajte idealnu pasminu ( za vas)

Sjetit ćete se vremena dok je vaš pas bio beba, ali ovo je prilika da sve koji razmišljaju o nabavci psa educiramo kako je malo vremena potrebno da malo preslatko štene postane veliki pas.

Prije odabira važno je znati:

Pas je društvena životinja kojoj se treba posvetiti. U obzir uzmite da pas nije igračka koju, kada vam dosadi možete odbaciti. Ovisno o pasmini, ali i vašem odnosu prema njima neki psi mogu živjeti više od 15 godina. 

Ispunite upitnik i saznajte idealnu pasminu ( za vas)

Važno je gdje će oni živjeti, hoće li većinu vremena provoditi s vama u stanu, da li će čuvati kuću i dvorište ili ćete primjerice zajedno nastupati u različitim sportskim disciplinama.

Psa ne birajte prema izgledu

Zato, psa nikada ne birajte isključivo prema izgledu, već prema karakteru odnosno namjeni za koju vam je pas potreban. 

Karakter psa treba odgovarati životnom stilu vlasnika. Ako puno radite ili ste cijeli dan u školi/na fakultetu logično je ( barem bi trebalo biti) da nećete izabrati psa s kojim se treba svakodnevno baviti.

Ispunite upitnik i saznajte idealnu pasminu ( za vas)

Pritom ne mislimo na tri kratke šetnje, već na intenzivan trening koji uključuje puno trčanja, ali i ispunjavanja umnih zadataka poput traženja sakrivenih predmeta. 

Pogreške se skupo plaćaju

Pokušate li prevariti kalkulator i općenito odabiru psa pristupite neodgovorno, u završnici prevarit ćete sebe i to skupo platiti. 

Ispunite upitnik i saznajte idealnu pasminu ( za vas)

Umjesto najboljeg prijatelja mogli bi dobiti problematičnog ljubimca s koji se nećete znati nositi.  

Napomena: Opasni nisu psi! Za sve češće napade pasa krivi su neodgovorni vlasnici

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije