Subota, 24. 10. 2015. u 08:10 , Piše: Mislav Nekić

U automobilu prevozite psa? Obavezno pogledajte video

Vaš pas voli se voziti u automobilu? Ili ne voli, ali mora u primjerice transporteru? Pogledajte neke od opasnosti koje prijete ljubimcima u slučaju sudara i/ili kočenja

Mnogi psi vole se voziti u automobili. Kako na prednjem, tako i na stražnjem sjedištu. Oni koji ne vole osuđeni su na vožnju u transporteru ili boxu. No, jeste li se ikad pitali koje opasnosti tijekom vožnje prijete ljubimcima? 

 U videu koji je pred vama možete vidjeti što bi se vašem ljubimcu moglo dogoditi u slučaju sudara pri brzini od pedesetak kilometara na sat.

Važno je napomenuti kako za potrebe testiranja nisu korištene žive životinje te kako su psi testirani u uobičajenim situacijama koje se događaju tijekom vožnje.

 U svim situacijama ( vožnja u transporteru, vožnja u boxu,  vožnja u sjedalu za ljubimca, sigurnosni pojas za psa) psi su bili zaštićeni. Barem su to tvrdili proizvođači opreme za prijevoz ljubimaca u automobilu.

Nažalost, test je pokazao da je većina opreme pala na ovom testu. Kakva su vaša iskustva s prijevozom ljubimaca u automobilu?

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije