Subota, 22. 6. 2013. u 17:53 , Piše: Sponzorirani članak

Super fotogalerija: Pogledajte atmosferu s Zvjerinjak partya!

Brojni posjetitelji zajedno s ljubimcima od ranog jutra obilazili su sponzorske štandove, ali i sam dućan educirajući se o prehrani, uređivanju i ponašanju pasa.

Proglašenjem Zvijeri godine, zabavnim predstavljanjem asortimana ( Purina PRO PLAN i Bosch) i rezanjem pseće torte u kojem su sudjelovale poznate osobe poput Mije Begović, Ankice Dobrić, Jelene Denone i Nevena Ciganović te brojni građani zajedno sa svojim ljubimcima javnosti je i službeno predstavljen Zvjerinjak, novootvoreni ekskluzivni dućan za kućne ljubimce koji se nalazi u King Crossu na Jankomiru ( Velimira Škorpika 34).

Širok asortiman i visoka razina usluge

Riječ je o jednom od najljepših dućana za ljubimce u kojem smo bili. Uz visoku razinu usluge i široku ponudu Zvjerinjaka koja uključuje sve najpoznatije marke iz svijeta ljubimaca, Zvjerinjak King Cross nudi i usluge 'Salona uljepšavanja i održavanja'.

Posebnost Zvjerinjaka je i odvojeni, vrhunski opremljen prostor s ponudom za kupnju kućnih ljubimaca – ptica, glodavaca, ribica, kao i velik izbor akvarija, krletki, te kozmetike za ljubimce.

Zvjerinjak oduševio posjetitelje

Sve to prepoznali su brojni posjetitelji koji su od ranog jutra obilazili sponzorske štandove, ali i sam dućan educirajući se o prehrani, uređivanju i ponašanju pasa. 

Osmijesi na njihovim i 'licima' njihovih ljubimaca nakon kušanja torte dokaz su da je Zvjerinjak u King Crossu postao središnje mjesto za kupnju hrane, opreme  i kućnih ljubimaca u Zagrebu. 

Ne vjerujete? Pogledajte super fotogaleriju iznad članka i uvjerite se.

Ako niste u mogućnosti posjetiti King Cross podsjećamo vas da Zvjerinjak ima trgovinu i u zagrebačkoj Dubravi.

Pozivamo vas da posjetite www.zvjerinjak.hr i kupite hranu i opremu za vašeg ljubimca. OVDJE vas očekuju najpovoljnije cijene.

Organizatori subotnjeg događanja i natječaja na Zvijer odnosno Zvjerčicu godine bili su: Portal ljubimci.24sata.hr i Zvjerinjak, sponzor godišnje zalihe hrane za „Zvijer godine“ Purina – PRO PLAN

22.06.2013., 19:02
bettyboop25: Sa užitkom sam pregledala sve sličice,da je meni tu biti,ajme što bih uživala.!


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije