Nedjelja, 01. 11. 2015. u 08:19 , Piše: Mislav Nekić

Šokirao svijet: Što tek rođena beba radi u čeljusti ovog psa?

Fotografija je to koja će 'na prvu' šokirati mnoge, ali kad saznaju što se krije u pozadini priče izmamit će im osmijeh na lice. Čak i onima koji baš ne vole životinje

Internetom kruži fotografija psa koji u čeljusti nosi tek rođenu bebu. Fotografija je to koja će 'na prvu' šokirati mnoge, ali kad saznaju što se krije u pozadini priče izmamit će im osmijeh na lice. Čak i onima koji baš ne vole životinje.

 Jer ovaj pas ispravio je ono što je ljudsko biće pokvarilo - spasio je život bebe koju je netko odmah nakon rođenja bacio u smeće što dokazuje pupčana vrpca koja se vidi na djetetu.

Da stvar bude bolja riječ je o napuštenom psu koji je na dijete naišao kopajući po smeću u potrazi za hranom. Dogodilo se to u Saudijskoj Arabiji.

Prema riječima očevidaca pas je dijete odnio do obližnje kuće te počeo lajati i grebati po vratima, a kad su otvorili vrata stanari su ostali šokirani. Odmah su ga odvezli u bolnicu u kojoj se dječak uspješno oporavlja.

Tražite iskrenog prijatelja? Posjetite rubriku UDOMI ME i spasite nečiji život. Kao što ga je spasio i ovaj pas.

Originalni članak

02.11.2015., 10:05
svi-smo-isti: Naravno da moze lajat ali kad ispusti dite. U ovom slucaju je pas spustio dite da bi zalajo, ljudi kad su izasli su ponovo zamolili psa da bebu uzme u usta da ga mogu uslikat. Dali bi vi to napravili, vjerujte ja nebi, prvo sto bi mi palo na pamet da uzmem djete, zamotam u deku i pozovem hitnu i policiju? Sto se tice ljubimaca i ja imam psa, zivim u stanu i pas je samo vani kad ide u setnju, ostal... prikaži sve

02.11.2015., 08:35
MislavNekic: Poštovani! Da je ovo prvi put vaš komentar bi 'držao vodu'. Ali redovito pratimo svijet životinja i svako malo događaju se slične stvari. Ili pas dijete odraslog čovjeka obrani od divlje zvijeri, ili čovjeka zagrije tijelom i spasi mu život, ili ga obrani od lopova... U konkretnom slučaju ako je dijete ispustio pored vrata onda itekako može lajati. Ma što vi mislili o životinjama one su puno više ... prikaži sve

02.11.2015., 08:00
svi-smo-isti: Gluposti, pokusavaju od nas napravit budale na sve moguce nacine. Pas je dite odnio do vrata i poceo lajat. Ako laje, znaci da dite nemoze bit u ustima. Ko je ga onda uspio uslikat, to su price za malu djecu i novinare... Glupost, glupost i glupost.


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije