Srijeda, 06. 5. 2015. u 13:24 , Piše: 24Ljubimci

Oči u oči: Pogledajte kako je to kad pas lovi morskog psa

U pozadini videa broj 1 čuju se riječi 'no, no, no'. Iako je riječ o malom morskom psu vlasnici nije bilo svejedno što njezin ljubimac želi (u)loviti morskog psa. Pogledajte

Šečući sa suprugom psa David Lauderdale iz Južne Karoline  u blizini obale vidio je morskog psa. I dok ga je on odlučio snimiti mobitelom njegov ljubimac, pas Brae odlučio ga je (u)loviti, ali ga je iz pozadine zaustavio ženski glas kojem očito nije bilo svejedeno.

U videu broj 2 pak možete vidjeti kako dva psa plivaju u društvu morskih pasa. Jedan od njih čak ih pokušava i uloviti, dok video broj 3 prikazuje psa u društvu 'kita ubojice'.

Kako bi vaši psi reagirali u sličnim situacijama?


08.05.2015., 17:05
hende007: Prvi video, riječ je o malom i mladom morskom psu, nije toliko opasno. Drugi video je već 'opasniji', ako je osoba koja snima pse vlasnik istih, to je neodgovorno, lik se čak i smije, a psi su mogli stradati jer koliko vidim, ovo su veliki morski psi. U trećem videu je pas bježao od morskog psa, s punim pravom jer riječ je o opasnoj vrsti, 'kit ubojica'.


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije