Četvrtak, 22. 10. 2015. u 09:40 , Piše: Mislav Nekić

Jednim 'tvitom' spasio stotine gladnih i napuštenih pasa

Zahvaljujući njemu odnosno njegovom pozivu u pomoć putem Twittera više od 650 napuštenih, bolesnih i gladnih pasa iz skloništa za životinje dobilo je drugu priliku

Dok većina bogatih i slavnih osoba putem društvenih mreža promovira svoje brendove poznati britanski komičar Ricky Gervais promovira prava životinja, najčešće onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Upravo zahvaljujući njemu odnosno njegovom pozivu u pomoć putem Twittera  više od 650 napuštenih, bolesnih i gladnih pasa iz skloništa  za životinje u Rusiji dobilo je drugu priliku.

Naime, saznavši kako se samo jedna žena brine o stotinama pasa Gervais se oglasio i fanove širom svijeta pozvao u pomoć.

Među ostalima odazvala se i UK-based K9 Angels agencija koja je pokrenula online kampanju za prikupljanja novca, ali i ostalih  oblika pomoći. 

Kampanji se možete pridružiti na LINKU

I sam Gervais je donirao novac, a kao rezultat došlo je do toga da su u pravcu azila krenuli kombiji puni hrane, deka i ostalih potrepština. Također, od prikupljenog novca u azilu će se zaposliti još jedan zaposlenik.

Nadamo se kako će se i ostale poznate osobe uključiti u slične akcije.

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije