Srijeda, 04. 11. 2015. u 14:37 , Piše: Mislav Nekić

Je li on najveći pas na svijetu? Visok je 96,5 cm i težak 103 kg

Zeus, njemačka doga koja je od 2011. držala titulu najvećeg psa na svijetu nažalost više nije živa. Novi rekorder trebao bi postati Bentley, pas visok 96,5 cm i težak...

Njegovo ime je Bentley i vjerojatno je najveći pas na svijetu. Tvrde to vlasnici njemačke doge iz Pennsylvanije visoke 96,5 cm i teške 103 kilograma koja svaki mjesec pojede pedesetak kilograma hrane za pse.

Kako piše wgntv.com Bentley bi uskoro trebao pokušati srušiti Guinnessov rekord te i službeno postati najveći pas na svijetu.

Trenutni rekorder je također njemačka doga  visoka 1,118 metara, ali nažalost Zeus koji je najveći na svijetu postao 2011. više nije na ovom svijetu. 

03.02.2016., 21:32
alengrosevic: Ovaj pas je predebeo :( Imao sam njemačku dogu i ta vrsta psa treba biti elegantnija, pogotovo u torzu. Kod ovog se vidi da je debeo, da ga vlasnik ne istrčava, samo se šopa hranom i da je pas zapušten s te strane. Inače predivni psi, jako dobrog karaktera i vrlo privrženi. Meni najdraža pasmina.


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije