Srijeda, 19. 3. 2014. u 07:27 , Piše: 24Ljubimci

Fotografija koja je postala hit: Francuski buldog vs. igračka!

Neki sumnjaju da je riječ o kakvoj intervenciji u Photoshopu, a ima i onih koji nikako ne mogu odrediti pasminu psića silno neobična izraza. No, mi znamo o kome se radi!

Fotografija šteneta koje s izrazom krajnje srdžbe gleda igračku malog gumenog psića, posljednjih je mjeseci postala pravi hit na društvenim mrežama i nizu portala od Njemačke do Hrvatske. Neki sumnjaju da je riječ o kakvoj intervenciji u Photoshopu, a ima i onih koji nikako ne mogu odrediti pasminu psića silno neobična izraza. No, mi znamo o kome se radi! 

Fotografija je snimljena u srpnju 2012. godine, pokraj Ljubljane, a na njoj je štenac francuskog buldoga, punog imena Green Mubev Mr.Louis! Autor fotografije jest Erik Lutman, slovenski uzgajivač francuskih i engleskih buldoga u čijoj se uzgajivačnici mali Mr. Louis i okotio prije dvije godine. U međuvremenu je Mr. Louis izrastao u lijepog i snažnog francuskog buldoga, ali je zbog fotografije njegov uzgajivač nakratko poprimio sličan, ljutit izraz lica.

 Naime, fotografiju su urednici nekih portala uzeli i objavili bez dozvole autora, pa se takva proširila drugim web stranicama i društvenim mrežama. Premda bi, vjerojatno, bio sretniji da je od fotografije Mr. Louisa ponešto i zaradio, Erika su prijatelji na kraju utješili riječima: "Pa ta je krađa samo dokaz kako si sjajnu fotografiju snimio!" 

A snimio je Erik potom i Mr. Luisa na istom mjestu dvije godine kasnije, čak i s istom igračkom, pa nam ekskluzivno ustupio obje fotografije. Kod svih koji poznaju francuske buldoge i njihovu opsjednutost igrom, najveće čuđenje ipak izaziva misterij da je igračka i dvije godine poslije- čitava.

Pročitajte zanimljivosti o francuskim buldozima

19.03.2014., 10:22
una1: Francuski buldog je zakon,voljela bih ga imati.Ovo sa igračkom zvuči nevjerojatno.Bravo maleni.:- ))


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije