Utorak, 03. 11. 2015. u 06:37 , Piše: Mislav Nekić

Dobro ih pogledajte: Da mogu ove kućne mačke bi vas ubile

za provođenje istraživanja znanstvenici su koristili 100 mačaka iz skloništa za životinje, starih od mjesec dana do 19 godina te divlje životinje iz škotskih zoo vrtova

Vidite li na mačkama u galeriji nešto neobično? Mi ne, ali znanstvenici tvrde kako bi vas ove, kao i sve ostale kućne mačke rado ubile. 

Tvrde to znanstvenici sa Sveučilišta u Edinbourghu koji su uspoređivanjem škotske divlje mačke, afričkog lava i snježnog leoparda s ponašanjem kućnih mačaka došli do zaključka kako su sve navedene mačke kad je u pitanju agresivnost vrlo slične te došli do zaključka da bi vas vaš ljubimac da je veći vjerojatno pokušao ubiti.

Za provođenje istraživanja znanstvenici su koristili 100 mačaka starih od mjesec dana do 19 godina te divlje životinje iz škotskih zooloških vrtova.

P.S.

Ako nas pitate ovo je još jedno u nizu bezveznih istraživanja. Zanima nas vaše mišljenje?

24.11.2015., 09:53
morgana: Obzirom da je stvarno univerzitetsko znanje izuzetno skupo i dostupno sve manjem broju ljudi kojekakvi ad hok tečajevi koji traju tjedan ili dva s naglaskom na atraktivnim no znanstveno potpuno nebitnim podacima proizvode "znanstvenike" s šarenim impresivno otisnutim diplomama koje priznaju samo njihovi vlasnici i oni koji su im ih izdali, a ti i takvi "znanstvenici" nas u nekakvim šarenim časopis... prikaži sve


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije