Utorak, 03. 11. 2015. u 09:00 , Piše: Mislav Nekić

Pseće bebe hitno trebaju vašu pomoć: Ne traže puno, samo...

Prije nekoliko dana ova ljepotica je pronađena u Klani uz rub šume kako se skriva. Vjerojatno ju je neki zao čovjek izbacio iz svog automobila jer je bila skotna.

Prije nekoliko dana ova ljepotica je pronađena u Klani uz rub šume kako se skriva. Vjerojatno ju je neki zao čovjek izbacio iz svog automobila jer je bila skotna.

 Volonterka udruge je nekoliko dana dolazila i pokušavala zadobiti njezino povjerenje. Svojom upornošću i uz pomoć svojeg divnog psića to je i uspjela!

Zadnji dan kada je došla kujica se već okotila i to 12-ero Veličanstvenih! Dva štenca su bila dosta udaljena od mame i ostalih štenaca pa je bilo vrlo upitno hoće li preživjeti, no uz puno ljubavi i topline svoje mame brzo su se opravili. Volonterka je stigla na vrijeme jer su noći već jako hladne tako da su bebice imale malu šansu da uspiju preživjeti!

Hrabra mama u tipu labradora i njezinih 12ero Veličanstvenih traže barem privremeni dom! Bebice i mama su dobro, papaju puno, a da bi bili veliki i snažni potrebna je kvalitetna hrana za mamu! 

Molimo Vas da im pružite miran kutak u kojem bi ove bebice mogle porast do udomljenja. Također možete donirati dekice, krpe, plahte, a ako ste u mogućnosti i novčane donacije će više nego dobro doći!

Naravno naši volonteri su uvijek od akcije pa će i Vašu donaciju u bilo kojem obliku vrlo rado i brzo doći pokupiti. Sve za životinjice!

Pretvorimo zajedničkim snagama da ove tužne okice napokon osjete ljubav i dobrotu. Omogućimo malcima normalan početak života. Možemo li to? 

Udruga za zaštitu životinja "Traži se prijatelj"

Andrea Gržičić - volonterka

Kontakt broj: 095 906 8013

IBAN: HR6425000091101346802

S.W.I.F.T. / BIC: HAABHR22

OIB

13060982980

Registarski broj udruge

08003383 

03.11.2015., 18:47
una1: Tužno! Znam da ne traže puno,no ne mogu im pomoći,želim od sveg srca.


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije