Nedjelja, 04. 10. 2015. u 18:02 , Piše: Mislav Nekić

Zagrebački etnografski muzej: Nova pet friendly destinacija

Etnografski muzej priključuje se listi svjetskih destinacija koje uvažavaju nove potrebe publike s namjerom da vrijeme provedeno u Muzeju bude što ugodnije

Etnografski muzej u Zagrebu, uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba postao je prvi muzej u Hrvatskoj otvoren za posjet s kućnim ljubimcima.

Etnografski muzej priključuje se listi europskih i svjetskih destinacija koje uvažavaju nove potrebe publike s namjerom da vrijeme provedeno u Muzeju bude što ugodnije različitim profilima posjetitelja.

Svjesni kako sve više naših sugrađana dijeli svoj životni prostor s kućnim ljubimcima, vikendom otvaramo vrata i toj skupini korisnika. 

Od 3. listopada 2015. obilazak Muzeja moguć je vikendom od 10 do 13 sati za sve posjetitelje s kućnim ljubimcima pod uvjetom da se poštuje muzejski bonton.

U ponudi je linija suvenira za vlasnike pasa, a vaš ljubimac može dobiti i posebno dizajniranu potvrdu o posjetu Muzeju.

Pozivamo vas da posjetite našu pet friendly kartu

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije