Utorak, 28. 4. 2015. u 09:45 , Piše: 24Ljubimci

Pogledajte! Foto galerija pasa iz zagrebačkih 'kafića'

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i adresu zagrebačke pet friendly lokacije kako bi istu označili na karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr

Kiša lijeva kao iz kabla, ali zahvaljujući pet friendly mjestima koji su im širom otvorili svoja vrata zagrebački ljubimci uživaju na toplom.

Svjedoče o tome fotografije vaših ljubimaca koje ste nam poslali na e-mail. Isto možete učiniti i dalje jer u suradnji s vama i Turističkom zajednicom grada Zagreba popunjavamo našu Pet friendly kartu.

Znate restoran i/ili kafić  s dobrom klopom i cugom u kojem su ljubimci dobro došli? 

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i točnu adresu/grad istoga kako bi ga označili na pet friendly karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr.

Fotografije vas, vaše ekipe, i /ili osoblja ugostiteljskih objekata u društvu ljubimaca ( ili same ljubimce u ugostiteljskim objektima)  također su dobro došle. 

Objavit ćemo ih u galeriji, a najoriginalnije ćemo se potruditi i darivati poklonima koji će bit korisni za sve četveronožne posjetitelje. Zato molimo što više spontanosti.

Fotografije na kojima životinje piju pivo, gemište, kavu i ostala za njih štetna pića nećemo objavljivati.

Naravno, na karti su dobrodošle sve lokacije/ustanove koje primaju kućne ljubimce ( veterinarske ambulante, hoteli za pse, trgovine opremom za kućne ljubimce, škole za pse i slično).

Napomena:  Nakon Zagreba, na karti ćemo označavati i ostale dijelove Hrvatske o čemu ćete bit naknadno obaviješteni. Hvala na razumijevanju!

30.04.2015., 00:03
hende007: Pudlica u restoranu, uvjerljivo najbolja :D


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije