19.12.2014. u 08:04 Piše: Mislav Nekić

Znate li tko je prvi rekao da je pas najbolji čovjekov prijatelj?

George Graham Vest, američki je senator koji je Senatu služio 24 godine. Unatoč bogatoj karijeri zapamćen je po govoru u kojem je psa nazvao najboljim prijateljem

Natrag na članak

  • 19.12.2014., 12:20 beowulf1: To je živa istina! Imam ih tri i znam da je pseća ljubav najveća. Nikad se ne ljute, ne gunđaju, a kad dođem kući vesele se kao da me nisu vidjeli sto godina. Žive kratko i zaslužuju kraljevski tretman. Tko nema psa, ne može razumjeti koja je to ljubav i privrženost.

  • 19.12.2014., 12:34 una1: Da,oni su moji najbolji prijatelji,jer nikada nisu me povrijedili,vole me bezuvijetno i ja njih naravno.Svijet bez peseka ne mogu zamisliti.

  • 22.09.2015., 11:52 MarinaFerencic: Koliko je samo vremena proteklo od te poruke i riječi.... a velika većina ljudi i dan danas misli da psi nemaju dušu.. ne poštuju ih... odbacuju.. zlostavljaju... zarađuju na njima.... ubijaju.... Azili su ih prepuni.... zbog ljudske svijesti koja ne napreduje... nazaduje... Naš odnos prema životinjama, ne samo psima, govori milijun riječi o nama samima... našim gradovima, državama, našem svijetu.... prikaži sve

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije