Utorak, 13. 10. 2015. u 10:06 , Piše: Mislav Nekić

Pronađen Elvis, kobra koja je pobjegla od kuće: Pogledajte

Kraljevska kobra Elvis koja je prije mjesec dana pobjegla od kuće konačno je pronađena. U garaži ju je pronašla žena koja je u tom trenutku prala rublje

Možemo samo zamisliti njezinu reakciju kad je usred noći u garaži pronašla odbjeglog ljubimca Elvisa, kraljevsku kobru koja je prije mjesec dana pobjegla od kuće.

Kako javlja USA Today Cynthia Mullvain iz Floride samo je željela pokupiti rublje iz sušilice kad je čula neobično pištanje. Što ga je uzrokovalo saznala je nakon što je povukla vrata. Iza njih nalazila se zmija koju možete vidjeti u videu.

U pomoć je pozvala službu za divlje životinje, ali isti Elvisa nisu impresionirali. Naprotiv, prilikom hvatanja pokušao ih je napasti, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Elvis je vraćen vlasnicima. 

Nadamo se da će svog ljubimca čiji otrov može ubiti slona ubuduće bolje čuvati.

19.10.2015., 14:36
una1: Jezivo!!! Što ljudi nalaze u ljubimcima koji mogu ubiti slona? Užasavam se zmija i pri pomisli na njih ledi mi se krv u žilama.


Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije