Nedjelja, 11. 10. 2015. u 07:48 , Piše: Mislav Nekić

Čovjeka napao morski pas, ali danas je presretan zbog toga

Iako mu je morski pas ozlijedio leđa puno, od male ogrebotine puno više ga je zabrinula bol u prsima zbog koje je zatražio pomoć liječnika koji je otkrio da ...

Ne samo da su napadi morskih pasa manje smrtonosni nego napadi nekih drugih životinja, već  napadi morskih pasa nekim ljudima spašavaju život.

Kako piše thedodo.com dogodilo se to Eugenu Finneliju, ovog ljeta koje je s obitelji proveo u Kaliforniji. Tijekom plivanja oceanom napao ga je morski pas.

Iako mu je morski pas ozlijedio leđa puno, od male ogrebotine puno više ga je zabrinula bol u prsima zbog koje je zatražio pomoć liječnika koji je pregledom otkrio kako žrtva napada morskog psa boluje od karcinoma. 

I sam priznaje da do napada nije došlo i da nije završio kod liječnika  rak vrlo vjerojatno ne bi otkrio na vrijeme. Ovako ispada da mu je morski pas spasio život.

Pročitajte koje životinje najčešće ubijaju ljude! Iznenađeni?

Prijavi se

×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24ljubimci i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×

Galerije